М А К Е Д О Н С К О   Г Е О Г Р А Ф С К О   Д Р У Ш Т В О

Најнови вести

  • Семинар за професорите по географија Почитувани,За да ја видите програмата на семинарот за професорите по географија ве молиме кликнете на линкот
    Posted Nov 28, 2018, 3:26 PM by МГД администратор
  • Котизација за манифестацијата Месец на науката за сите категории Почитувани, По барање на ментори и родители, го продолжуваме рокот за уплата на котизација за манифестацијата Месец на науката за сите категории - до 2. ноември (петок). за секој ученик–учесник ...
    Posted Oct 29, 2018, 11:00 AM by МГД администратор
  • Ноември - месец на науката-2018 Соопштение  13.09.2018 Почитувани ученици, наставници и родители, Ве повикуваме и оваа година да се вклучите во манифестацијата за популаризација на природните науки „Ноември - месец на науката“, во организација ...
    Posted Sep 14, 2018, 9:39 AM by МГД администратор
Showing posts 1 - 3 of 28. View more »