Recent site activity

Jun 3, 2019, 5:07 AM МГД администратор edited Извештај за спроведениoт селекционен натпревар во организација на Македонско географско друштво, за учество на Олимпијадата IESO-2019
Jun 3, 2019, 5:06 AM МГД администратор created Извештај за спроведениoт селекционен натпревар во организација на Македонско географско друштво, за учество на Олимпијадата IESO-2019
Apr 27, 2019, 10:59 AM МГД администратор edited Извештаи
Apr 24, 2019, 2:17 PM МГД администратор edited Извештаи
Apr 24, 2019, 2:17 PM МГД администратор edited Извештаи
Apr 24, 2019, 2:13 PM МГД администратор edited Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво
Apr 24, 2019, 2:13 PM МГД администратор created Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво
Apr 24, 2019, 2:13 PM МГД администратор deleted Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво
Apr 24, 2019, 2:11 PM МГД администратор edited Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво
Apr 24, 2019, 2:11 PM МГД администратор created Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво По повод 70 години од постоењето, Македонското географско друштво, организира научен симпозиум под наслов „Новите трендови во Географијата“ на 3-4 Октомври во Охрид, Република Македонија. За повеќе детали ве молиме симнете го второто соопштение: Second announcement Урнек за Труд | Paper template Урнек за презентација | Presentation template Accomodation near the Congress Centre Прво соопштение First announcement
Apr 24, 2019, 2:10 PM МГД администратор edited Настани
Apr 20, 2019, 1:58 AM МГД администратор edited Конечни резултати од одржаниот државен натпревар по географија 2019
Apr 20, 2019, 12:34 AM МГД администратор edited Држaвни натпревари по географија 19.4.2019-клучеви од тестовите
Apr 20, 2019, 12:30 AM МГД администратор edited Држaвни натпревари по географија 19.4.2019-клучеви од тестовите
Apr 19, 2019, 9:19 AM МГД администратор edited Прелиминарни резултати од одржаниот државен натпревар по географија 2019
Apr 19, 2019, 9:19 AM МГД администратор created Прелиминарни резултати од одржаниот државен натпревар по географија 2019
Apr 19, 2019, 9:16 AM МГД администратор edited Држaвни натпревари по географија 19.4.2019-клучеви од тестовите
Apr 19, 2019, 7:05 AM МГД администратор edited Државени натпревари по географија 19.4.2019-клучеви од тестовите
Apr 19, 2019, 5:17 AM МГД администратор edited Државени натпревари по географија 19.4.2019-клучеви од тестовите
Apr 19, 2019, 5:16 AM МГД администратор created Државени натпревари по географија 19.4.2019-клучеви од тестовите
Mar 6, 2019, 8:56 AM МГД администратор edited Известување за членство и котизација
Mar 6, 2019, 8:56 AM МГД администратор created Известување за членство и котизација
Mar 6, 2019, 8:54 AM МГД администратор edited Клучеви од регионалните натпревари по географија
Mar 6, 2019, 8:54 AM МГД администратор created Клучеви од регионалните натпревари по географија
Mar 3, 2019, 8:51 AM МГД администратор edited Регионални натпревари по географија

older | newer