News/Вести‎ > ‎

Резултати од државните натпревари по географија 2017

posted May 5, 2017, 6:34 AM by МГД администратор   [ updated May 12, 2017, 4:52 PM ]
Почитувани наставници и ученици,

Ве молиме посетете ги следните линкови за да пристапите кон резултатите од државните натпревари по географија.
Доколку умате приговор, истиот можете да го поднесете до организаторот, на денот на одржувањето на натпреварите, во период од 15:30 до 16:30 часот (во канцеларијата на Проф. д-р Билјана Апостоловска-Тошевска) на Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Средни гимназиски училишта - конечни резултати
 
Средни стручни училишта - конечни резултати

Основи училишта - конечни резултати