News/Вести‎ > ‎

Еднодневен семинар

posted Mar 9, 2018, 5:46 AM by МГД администратор   [ updated Mar 9, 2018, 5:46 AM ]
Почитувани колеги,

Македонско Географско Друштво на 21.3.2018 година, организира еднодневен семинар за професорите по географија во основните и средните училишта во Република Македонија.
За повеќе детали, посетете го следниот линк.