News/Вести‎ > ‎

Есенски семинар 2016

posted Sep 30, 2016, 5:52 AM by МГД администратор   [ updated Sep 30, 2016, 5:52 AM ]
Почитувани колеги,

Ве информираме дека во месец октомври ќе се одржи Есенскиот семинар во организација на Македонското географско друштво.
За повеќе детали ве молиме преземете ја програмата