News/Вести‎ > ‎

Информација за прифатени демонстрации

posted Oct 31, 2019, 5:06 AM by МГД администратор   [ updated Oct 31, 2019, 5:06 AM ]
Почитувани,

Сите кои се пријавиле и испратиле опис на демонстрации за настанот Ноември месец на науката, 2019 година, и заклучно со 1.11. 2019 не добиле повратна информација за потреба од дополна, измена на описот и сл., може да сметаат дека демонстрацијата им е прифатена.  
Ве очекуваме во ноември на Природно-математичкиот факултет во Скопје.