News/Вести‎ > ‎

Извештај за спроведениoт селекционен натпревар во организација на Македонско географско друштво, за учество на Олимпијадата IESO-2019

posted Jun 3, 2019, 5:06 AM by МГД администратор   [ updated Jun 3, 2019, 5:07 AM ]