News/Вести‎ > ‎

Известување за натпреварите по географија 2020 година во организација на Македонско географско друштво

posted Oct 31, 2019, 5:04 AM by МГД администратор   [ updated Oct 31, 2019, 5:05 AM ]
Почитувани колеги, 

Известувањето за натпреварите по географија 2020 година во организација на Македонско географско друштво може да го преземете тука