News/Вести‎ > ‎

Котизација за манифестацијата Месец на науката за сите категории

posted Oct 29, 2018, 10:59 AM by МГД администратор   [ updated Oct 29, 2018, 11:00 AM ]
Почитувани, 

По барање на ментори и родители, го продолжуваме рокот за уплата на котизација за манифестацијата Месец на науката за сите категории - до 2. ноември (петок). 

за секој ученик–учесник - 300 денари
за наставник или ментор-учесник – 300 денари за еден ден од настанот.