News/Вести‎ > ‎

НАТПРЕВАРИ ПО ГЕОГРАФИЈА - 2018

posted Nov 15, 2017, 4:37 AM by МГД администратор   [ updated Dec 15, 2017, 2:33 AM ]
Почитувани колеги,

Ве молиме отворете го линкот за да ги прочитате информациите за натпреварите по географија, во организација на Македонското Географско Друштво.