News/Вести‎ > ‎

Натпревари по географија за средни училишта 2021 година

posted Feb 11, 2021, 11:59 AM by МГД администратор   [ updated Feb 11, 2021, 12:05 PM ]
За информации за натпреварите по географија за средните училишта во  2021 година преземете ги прикачените документи  1  2

Пријавувањето за учество на општински натпревари може да го направите во периодот од 15 до 28 фебруари 2021 година

ą
МГД администратор,
Feb 11, 2021, 11:59 AM