News/Вести‎ > ‎

Ноември месец на науката, 2017 година

posted Sep 5, 2017, 6:28 AM by МГД администратор   [ updated Sep 5, 2017, 6:28 AM ]
Почитувани колеги и љубители на географијата,

Ве информираме дека во месец Ноември, ќе се одржи настанот „Ноември месец на науката“
За повеќе информации ве молиме отворете го следниот линк