News/Вести‎ > ‎

Предавања од семинарот за наставници

posted Dec 18, 2018, 10:56 AM by МГД администратор   [ updated Jan 8, 2019, 2:54 AM ]
Почитувани колеги,

Ви благодариме што земавте учество на семинарот наменет за наставниците по географија во основните и средните училишта.
На следните линкови може да ги преземете предавањата на Проф. д-р Александар Стојмилов (редевен професор во пензија) и Проф. д-р Верица Јанеска.