News/Вести‎ > ‎

Конечни резултати од одржаниот државен натпревар по географија 2019

posted Apr 19, 2019, 9:19 AM by МГД администратор   [ updated Apr 20, 2019, 1:58 AM ]
Почитувани ученици, наставници и родители

По разгледувањето на пристигнатите приговори, ви ги објавуваме конечните резултати од одржаниот државен натпревар по географија.