News/Вести‎ > ‎

Пријавување учество на манифестацијата Ноември - месец на науката, 2019

posted Oct 19, 2019, 12:44 PM by МГД администратор   [ updated Oct 19, 2019, 12:44 PM ]
Рокот за пријавување учество на манифестацијата Ноември - месец на науката, 2019 се продолжува до понеделник, 21 октомври 2019 година.