News/Вести‎ > ‎

Пролетен семинар 2017

posted Mar 7, 2017, 1:05 AM by МГД администратор   [ updated Mar 7, 2017, 1:08 AM ]
Почитувани колеги географија

Македонското географско друштво на 18 Март 2017 со почеток во 10 часот го организира пролетниот семинар за наставниците.
За преземање на програмата кликнете на следниот линк Програма Пролетен семинар 2017