News/Вести‎ > ‎

Работилница

posted May 10, 2021, 3:11 PM by МГД администратор   [ updated May 10, 2021, 3:11 PM ]
Во подготовка е работилница како резултат на заедничка соработка помеѓу МЕД, МГД и МБД.
Вашето учество може да го најавите на следниот линк.