News/Вести‎ > ‎

Резултати од регионалниот натпревар по географија во Скопскиот регион

posted Apr 1, 2017, 7:21 PM by МГД администратор   [ updated Apr 1, 2017, 7:21 PM ]
Резултати основни училишта 2017    преземи

Резултати средно стручно образование 2017    преземи

Резултати гимназиско образование 2017    преземи