News/Вести‎ > ‎

Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво

posted Jan 19, 2019, 9:12 AM by МГД администратор   [ updated Jan 19, 2019, 9:15 AM ]
По повод 70 години од постоењето, Македонското географско друштво, организира научен симпозиум под наслов „Новите трендови во Географијата“ на 3-4 Октомври во Охрид, Република Македонија. За повеќе детали ве молиме симнете го првото соопштение: