News/Вести‎ > ‎

Соопштение

posted Apr 1, 2020, 7:44 AM by МГД администратор   [ updated Apr 1, 2020, 7:45 AM ]
Почитувани,
Поради моменталната состојба сите активности поврзани со државните натпревари по географија се одложуваат на неодредено време.
За сите можни промени ќе бидете дополнително известени.