News/Вести‎ > ‎

Среќна Православна Нова Година

posted Jan 13, 2016, 4:52 PM by МГД администратор
Македонско Географско Друштво на верниците од православна вероисповест им ја честита Православната Нова 2016 Година.
Ви посакуваме се најдобро,
За многу години!
Comments