News/Вести‎ > ‎

Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво

posted Apr 24, 2019, 2:13 PM by МГД администратор   [ updated Apr 24, 2019, 2:13 PM ]
Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво

По повод 70 години од постоењето, Македонското географско друштво, организира научен симпозиум под наслов „Новите трендови во Географијата“ на 3-4 Октомври во Охрид, Република Македонија. За повеќе детали ве молиме симнете го второто соопштение: