Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво

Post date: Apr 24, 2019 9:13:22 PM

Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво

По повод 70 години од постоењето, Македонското географско друштво, организира научен симпозиум под наслов „Новите трендови во Географијата“ на 3-4 Октомври во Охрид, Република Македонија. За повеќе детали ве молиме симнете го второто соопштение:

Second announcement

Урнек за Труд | Paper template

Урнек за презентација | Presentation template

Accomodation near the Congress Centre

Прво соопштение

First announcement