Еднодневен семинар

Post date: Mar 09, 2018 1:46:25 PM

Почитувани колеги,

Македонско Географско Друштво на 21.3.2018 година, организира еднодневен семинар за професорите по географија во основните и средните училишта во Република Македонија.

За повеќе детали, посетете го следниот линк.