Есенски семинар 2016

Post date: Sep 30, 2016 12:52:43 PM

Почитувани колеги,

Ве информираме дека во месец октомври ќе се одржи Есенскиот семинар во организација на Македонското географско друштво.

За повеќе детали ве молиме преземете ја програмата