Известување за натпреварите по географија 2020 година во организација на Македонско географско друштво

Post date: Oct 31, 2019 12:4:52 PM

Почитувани колеги,

Известувањето за натпреварите по географија 2020 година во организација на Македонско географско друштво може да го преземете тука