Информација за прифатени демонстрации

Post date: Oct 31, 2019 12:6:48 PM

Почитувани,

Сите кои се пријавиле и испратиле опис на демонстрации за настанот Ноември месец на науката, 2019 година, и заклучно со 1.11. 2019 не добиле повратна информација за потреба од дополна, измена на описот и сл., може да сметаат дека демонстрацијата им е прифатена.

Ве очекуваме во ноември на Природно-математичкиот факултет во Скопје.