Конечни резултати од одржаниот државен натпревар по географија 2019

Post date: Apr 19, 2019 4:19:14 PM

Почитувани ученици, наставници и родители

По разгледувањето на пристигнатите приговори, ви ги објавуваме конечните резултати од одржаниот државен натпревар по географија.

Конечни резултати 2019