Котизација за манифестацијата Месец на науката за сите категории

Post date: Oct 29, 2018 5:59:50 PM

Почитувани,

По барање на ментори и родители, го продолжуваме рокот за уплата на котизација за манифестацијата Месец на науката за сите категории - до 2. ноември (петок).

за секој ученик–учесник - 300 денари

за наставник или ментор-учесник – 300 денари за еден ден од настанот.