Натпревари по географија за средни училишта 2021 година

Post date: Feb 11, 2021 7:59:2 PM

За информации за натпреварите по географија за средните училишта во 2021 година преземете ги прикачените документи 1 2

Пријавувањето за учество на општински натпревари може да го направите во периодот од 15 до 28 фебруари 2021 година

ПРИЈАВА