НАТПРЕВАРИ ПО ГЕОГРАФИЈА - 2018

Post date: Nov 15, 2017 12:37:50 PM

Почитувани колеги,

Ве молиме отворете го линкот за да ги прочитате информациите за натпреварите по географија, во организација на Македонското Географско Друштво.

Правилник за натпревари

Акредитација за натпревари - основни училишта

Акредитација за натпревари - средни училишта