Ноември месец на науката, 2017 година

Post date: Sep 05, 2017 1:28:8 PM

Почитувани колеги и љубители на географијата,

Ве информираме дека во месец Ноември, ќе се одржи настанот „Ноември месец на науката“

За повеќе информации ве молиме отворете го следниот линк