Пријавување учество на манифестацијата Ноември - месец на науката, 2019

Post date: Oct 19, 2019 7:44:14 PM

Рокот за пријавување учество на манифестацијата Ноември - месец на науката, 2019 се продолжува до понеделник, 21 октомври 2019 година.