Пролетен семинар 2017

Post date: Mar 07, 2017 9:5:57 AM

Почитувани колеги географија

Македонското географско друштво на 18 Март 2017 со почеток во 10 часот го организира пролетниот семинар за наставниците.

За преземање на програмата кликнете на следниот линк Програма Пролетен семинар 2017