Events/Настани

Второ соопштение-Симпозиум по повод 70 години од постоењето на Македонското географско друштво

По повод 70 години од постоењето, Македонското географско друштво, организира научен симпозиум под наслов „Новите трендови во Географијата“ на 3-4 Октомври во Охрид, Република Македонија. За повеќе детали ве молиме симнете го второто соопштение:

Second announcement

Урнек за Труд | Paper template

Урнек за презентација | Presentation template

Accomodation near the Congress Centre

Прво соопштение

First announcement

НОЕМВРИ-МЕСЕЦ НА НАУКАТА 2017

Ноември месец на науката - повеќе информации

НОЕМВРИ-МЕСЕЦ НА НАУКАТА

Ивица Милевски - презентација

Есенски семинар 2016

преземете ја поканата за Есенскиот семинар

НОЕМВРИ - МЕСЕЦ НА НАУКАТА